Hvad er fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage er baseret på kroppens anatomiske opbygning og er en dybdegående massage af kroppens muskler, sener og fascier (muskelhinder). Virkningen af den fysiurgiske massage fås ved at gennemarbejde kroppens muskler fra deres udspring til deres tilhæftning, hvilket bevirker en afslapning og udspænding af de spændte muskler. Denne afslapning af musklerne virker desuden afstressende og giver større velvære.

Klik her for kontakt-information samt tidsbestilling >

Massage – Kiropraktor Lyngby

Adresse

Lyngby Hovedgade 27-29, 1. sal
2800 Kgs. Lyngby
Ved Svane Apoteket
Sådan finder du os

}

Åbningstider

Mandag 7.30 – 18.00
Tirsdag 7:30 – 18.00
Onsdag 7:30 – 18.00
Torsdag 7:30 – 18.00
Fredag 7.30 – 15.00
Telefonerne åbner alle dage kl. 8.00

Hvordan virker massage?

Massage har mange virkninger:

Muskelafspænding

Når muskler spændes, lukkes der delvist for blodgennemstrømningen i musklerne. Ved massage af kroppens muskler sker der en øget blodgennemstrømning, hvilket forbedrer kredsløbets evne til at bringe ilt og næringsstoffer til kroppens celler og væv. Derved fjernes muskelspændinger.

Fjerner myoser

Hvis muskelspændinger optræder i en længere periode, kan de udvikle sig til myoser. Myoser er indkapslede muskelspændinger med dårlig blodgennemstrømning.

Stress reducerende

Vi kender alle til en stresset periode, hvor vi har alt for mange ting om ørerne. Når kroppen gør opmærksom på stress, viser det sig ofte ved muskelspændinger, overfladisk vejrtrækning, myoser, hovedpine, uro i kroppen, søvnbesvær eller træthed.

Øget velvære

Fordi massage virker afslappende og afstressende kan man også bruge massage som en generel afslapning og forkælelse af sig selv.

Smertelindrende

Massage har en smertelindrende effekt, fordi man under behandlingen udløser kroppens endorfiner, der er et smertestillende morfinstof.

Skader

Efter en skade kan massage få muskelfibrene til at lægge sig rigtigt.
Massage forkorter helingstiden efter muskelskader og hjælper muskelfibrene i at hele og undgå arvæv.

 

Stimulation af blod og lymfe kredsløb

Hvornår kan man bruge massage?

Massagen kan bruges som behandling, forebyggelse eller som ren afslapning. Du kan derfor selv vælge at komme forbi i klinikken og få en tid til massage, eller du kan bruge massage som supplement til kiropraktisk behandling. Hvis du får kiropraktisk behandling i klinikken, vil din kiropraktor anbefale massage, hvis du har mange muskelspændinger og disse vil kunne fjernes ved hjælp af massage.

Vi har i klinikken et godt samarbejde og kommunikation mellem kiropraktor og massør, hvilket betyder, at kiropraktoren, som har undersøgt dig, snakker med massøren om dine problemområder. Derfor kan du altid være sikker på, at du får den helt rigtige behandling for netop dit problem.

Massage kan behandle specifikke livsstilsrelaterede problemer som eksempelvis musearm, golfalbue, spændingsrelateret hovedpine, iskiassmerter, overbelastningsskader m.m.
Du kan også vælge massage for velværets skyld. De rolige, harmoniske strøg får dig til at slappe af, og efter en halv eller hel time er stress niveauet sænket og du føler dig afslappet og godt tilpas.

Massage er effektivt hvis du lider af :

 • Muskelspændinger
 • Infiltrationer(myoser)
 • Rygsmerter
 • Hovedpine
 • Stress
 • Skader

Praktiske forhold

 • Massagen foregår på en behagelig massagebriks.
 • Du ligger på et lagen og bliver dækket med et stort badehåndklæde. Du skal selv medbringe både lagen og badehåndklæde.
 • En behandling med fysiurgisk massage tager 25 eller 55 minutter, hvilket er afhængig af hvor stort et område der skal masseres.
 • Der vil blive brugt massage olie og creme.
 • Vi kan desværre ikke tilbyde badefaciliteter.

 

Priser / Gavekort pr.1.1.2023

25 min. koster 315 kr.
55 min. koster 595 kr.
Du kan også købe gavekort til behandlinger,- klik her for nærmere information.
Du kan ringe og bestille en massage tid på tlf.: 45 29 99 00 eller sende en mail, klik her

Vigtigt: Afbud skal venligst meldes dagen før behandling,- ved senere afbud opkræves et gebyr svarende til behandlingens pris.