Praktisk info

Adresse

Lyngby Hovedgade 27-29, 1. sal
2800 Kgs. Lyngby
Ved Svane Apoteket
Sådan finder du os

}

Åbningstider

Mandag 7.30 – 18.00
Tirsdag 7:30 – 18.00
Onsdag 7:30 – 18.00
Torsdag 7:30 – 18.00
Fredag 7.30 – 15.00
Telefonerne åbner alle dage kl. 8.00

Velkommen til vores klinik!

For at sekretærerne og behandlerne kan hjælpe dig bedst muligt, vil vi give dig lidt informationer om, hvad du kan forberede dig på, før du kommer på klinikken.

Tilskud

Hos en kiropraktor får du både tilskud fra den offentlige sygesikring, samt hvis du er medlem af “danmark” . Resten er så egenbetaling. Du kan betale din del med Dankort og MobilePay samt bankoverførsel.

Der kræves ingen henvisning fra din læge. Du kan frit opsøge en kiropraktor og stadig få dit fulde tilskud.

Du skal altid have dit gule Sundhedskort/sygesikringskort med til hver behandling. Det er din adgang til at få dine tilskud.

Vi har en patient-indtjekningscomputer, som du skal benytte med dit gule Sundhedskort hver gang, du kommer til behandling.

 

Alle kiropraktorer på klinikken er autoriserede. Vi har overenskomst med sygesikringen og er medlem af Dansk Kiropraktor Forening (DKF).

 

Sundhedsforsikringer

Hvis du har en arbejdsgiver/egen betalt sundhedsforsikring, er det VIGTIGT, at vi før din behandling har accept fra dit forsikringsselskab. Dette i form af en mail fra selskabet eller det papir, de har tilsendt dig. Heri står, at de dækker din behandling i en angiven periode samt med et vist antal behandlinger.

Vi sørger så for at afregne dine behandlinger direkte med dit forsikringsselskab.

Hvis ikke vi har den nødvendige dokumentation, lægger du selv ud for din behandling. Derefter sender du dine regninger til dit forsikringsselskab.

Det er også dit eget ansvar at holde øje med, hvor mange behandlinger du har fået, og hvilke typer behandlinger dit forsikringsselskab dækker.

Samt det er din pligt at oplyse os om, hvis du allerede har brugt nogle af dine tilkendte behandlinger andetsteds.

Overskrider du det bevilgede antal, er du forpligtet til selv at betale for de behandlinger, forsikringsselskabet ikke dækker.

Behandling af spædbørn og børn

1)Kommer du med dit spædbarn til behandling er det vigtigt, at du prøver (så godt som det er muligt) at få din baby til at være så tilfreds som muligt. Dvs at du kommer ca. 20 min. før jeres tid, så din baby er vågen, har fået spist og er blevet skiftet. Det er svært at acceptere for en sovende baby at skulle igang med en undersøgelse og evt. behandling, hvis man bliver vækket og er sulten.

Husk en stof ble eller to til at lægge din baby på og til evt. gylp, samt hvis din baby bruger en sut.

Får din baby modermælkserstatning er det en god ide at have lidt med på flaske. Det kan evt. gives under behandlingen, hvis din baby er ked af det.

Ammer du din baby, kan vi nogle gange behandle, mens du ammer. Ellers må du have en flaske med modermælk eller sukkervand med.

Husk også pusletasken med ekstra papir bleer, da det ikke er ualmindeligt, at behandlingen sætter gang i afføringen.Vi har et puslebord på handicaptoilettet på gangen.

 

2) Behandling af små børn er også altid lettere, hvis de ikke er trætte og sultne. Så prøv at time jeres tid hos kiropraktoren, så det passer bedst muligt med dit barns rytme. Ha’ nogle af dit barn’s yndlings legesager/plysdyr med, en stof ble at ligge på samt en sut, hvis det stadig er en favorit trøster. Kom i god tid, så dit barn kan nå at få tisset af og  lege/tegne lidt i venteværelset, før I skal til behandling.

3) Behandling af 15- 18 årige

Som udgangspunkt  kan en patient, der er fyldt 15 år, selv give informeret samtykke til behandling. Men en forældremyndighedens indehaver skal tillige have information og inddrages i den mindreåriges stillingtagen.

Derfor kræver vi her på klinikken, at der altid er een forældermyndigheds indehaver med den unge patient ved 1. konsultation.

Behandling af voksne

Vi gør os megen umage med at få sat tilstrækkelig tid af til de behandlinger, vi giver. Dette så vi kan minimere patienternes ventetid i klinikken.

Derfor kom selv i god tid, så der er tid til din indtjekning, et glas vand og evt. toiletbesøg før din behandling.

Nogle gange kan der dog opstå en uventet forsinkelse i forbindelse med en konsultation. Så bliver der selvfølgelig lidt ventetid, men det oplyser sekretærerne dig om, hvis det er aktuelt.

Hvis du kan undgå smertestillende piller, før kiropraktoren undersøger dig, giver det et klarere indblik i dit problem.Har du stærke smerter, er det selvfølgelig en nødvendighed at smertedække dig, og så finder vi ud af det også. Husk også at smertestillende medicin aldrig må tages på en tom mave, da man hurtigt kan blive særdeles utilpas af det.

Tager du fast medicin kan det være en hjælp at have lavet en liste over, hvad du tager og hvor meget.

Ønsker du at få aktindsigt i din journal, skal du rette henvendelse til din behandler enten telefonisk eller via mail. Senest 7 dage efter kan du forvente et svar fra os.

Har du fået foretaget røntgen eller andre undersøgelser?

Det er en stor hjælp, hvis du har styr på, hvilke undersøgelser, årstal og hvor (klinik/hospital) undersøgelsen er foretaget. Vi kan f.eks indhente tidligere røntgen – og MR scanningsundersøgelser på hospitalerne og hos vores kollegaer, hvis vi får din accept til det.

Oftest bliver du bedt om at afklæde dig til undertøjet, når vi skal undersøge dig. Muskelspændinger, rygskævheder og hudreaktioner afsløres bedst på den afklædte krop.