Birgitte Holt

Birgitte Holt

Ejer & Kiropraktor

Autoriseret Kiropraktor med tilladelse til selvstændigt virke.

En kort beskrivelse af min baggrund, uddannelse og erfaring

Jeg blev færdiguddannet som kiropraktor i 1986 fra Palmer College of Chiropractic, Iowa,USA med højeste udmærkelse- Magna Cum Laude- og har siden 1991 været selvstændig kiropraktor i Lyngby.

Ud over at have være beskikket censor i faget Klinisk Biomekanik/OSCE ved uddannelsen i Klinisk Biomekanik på Syddansk Universitet, ( SDU)  og underviser på kiropraktorernes turnus uddannelse, har jeg siddet i bestyrelsen for Dansk Selskab for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik ( DSKKB) og har arbejdet i bestyrelsen for Dansk Kiropraktor Forenings etiske råd.

Jeg er også godkendt som kiropraktortutor med henblik på ansættelse og undervisning af turnuskandidater og har mine år som selvstændig haft 6 turnusassistenter igennem deres uddannelsesforløb.

Ligesom resten af mine kollegaer på klinikken deltager jeg løbende årligt i efteruddannelse og konferencer indenfor mit felt.

Min mangeårige erfaring som kiropraktor har givet mig en solid baggrund og ekspertise i behandling af smerter udspringende fra bevægeapparatet: hovedpine, nakke-, brystryg- og lændesmerter, graviditetssmerter, efterfødselssmerter.Min dedikerede tilgang til mit fag har givet mig en bred vifte af mulige behandlingsløsninger til et problem og gør ofte, at jeg ser en vej ud af smerten, som ikke har været adresseret før i tidligere behandlingsforsøg.

Jeg har speciel interesse og stor erfaring inden for behandling af babyer og børn, et speciale som jeg gennem årene har udbygget gennem en målrettet efteruddannelse. Den store viden og erfaring jeg dermed har tilegnet mig gennem 35 år betyder, at man som forælder altid kan finde tryghed og føle at ens barn er de bedste hænder i en behandling hos mig. Jeg behandler babyer med unaturlig megen gråd eller kolik, amme- og søvnproblemer, hovedfavoritsider, motoriske problemer og børn med hovedpiner, ryg og nakkesmerter og udfordringer motorisk – henvist fra læger, børnelæger, sundhedsplejersker fra hele Sjælland.

Har du et spørgsmål ang. behandling, er du velkommen til at skrive til mig på : info@birgitteholt.dk

Født 1961 i Aalborg.
Gift og har 3 dejlige voksne børn.
Foruddannelse på Odense universitet.
Kiropraktor uddannelse på Palmer College of Chiropractic, Iowa, USA, 1986.
Turnus assistent på klinik i Silkeborg , 1986-1987.
Ansat som kiropraktor i Holte og ledende kiropraktor i Birkerød, 1987-1991.
Siden 1991 medejer af kiropraktisk klinik i Lyngby.
Tidl.medlem af Dansk Kiropraktor Forenings Kursusudvalg.(2003-2013)
Tidl. medlem af Dansk Kiropraktor Råd.
Tidl. Bestyrelsesmedlem af Dansk Selskab For Kiropraktik Og Klinisk Biomekanik.( DSKKB).

Medlem af Dansk Kiropraktor Forenings Turnus udvalg 2003-2016, undervisning og mentor
Ekstern censor ved Syddansk Universitet (SDU), 2003-2016.