Kontakt:
Idrætskiropraktik.

Forebyggelse og optimering.
Som sportskiropraktorer er det vores opgave at optimere kroppens funktionsevne
og forebygge skader.
Denne
”patientgruppe” består ofte af topmotiverede atleter, der bruger megen tid på at yde deres bedste.
Sportsfolk forstår om nogen, at kroppen fungerer som en helhed, og hverken kiropraktor eller atlet stiller sig tilfreds med blot at være
symptomfri. Sportsfolk ønsker at opbygge en fysik, der kan yde det absolut bedste, og her har kiropraktikken et stort – og til dels uudnyttet potentiale.
At optimere kroppens funktionsevne sker båden gennem fysisk behandling f.eks. justering af spændte led, muskler og andre bløddels teknikker, samt gennem atleten normale træning. Yderligere anvendes helt specifikke øvelser (bevægelse, balance, styrke, koordination kondition mm) som kiropraktoren ved hjælp af specifikke test/undersøgelser har fundet som små ”svagheder” hos atleten, og som så rettes gennem de før nævnte specifikke øvelser.

Som kiropraktorer har vi også et godt kendskab til kost og væske behov både for motionister og topatleter og har desuden en diætist fast tilknyttet til klinikken.


Behandling ved skader.
Ofte henvender idrætudøverer sig først til en kiropraktor når skaden er sket.
Ved skader arbejder en kiropraktor efter følgende prioriteringer:
  • At få begrænset skadens omfang.
  • At normalisere bevægelse, styrke, balance og koordination for at opnå ”normal” fungerende muskler, sener, ledbånd, knogler og nerve væv.
  • At forebygge yderlige skader.

Det er godt, at være god til at skadebehandle og kunne
genoptræne atleter efter skader, men vi ser det som vigtigst at kunne forebygge. Derfor starter vi gerne samarbejdet med atleter før skaden er sket.
Klik her for information om akut førstehjælp.

Fandt du hvad du søgte?,- Ellers spørg kiropraktoren,- klik på hjertet.Hjerte